Ulaş İlkokulu

Vizyon: “Eğitim sevgi ile başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye’ye model oluşturmak, dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programlarıyla birleştiren, kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.

Misyon: Her yeni düşünce bir uygarlığın;her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiye’sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için elele vermek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ana Sınıfları: E-Twining Projesi (Resimlerle Öğreniyorum.-I´m Learning With Pictures)

WEB - https://ulasioo.meb.k12.tr

Adres - ULAŞ MAH. ATATÜRK BUL. NO 90 ERGENE / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :İkili-Öğretim (Öğlen)

Yerleşim Yeri - Ulaş Mahallesi Ergene Tekirdağ

Adres - ULAŞ MAH. ATATÜRK BUL. NO 90 ERGENE / TEKİRDAĞ